andresnv logo

Andres Corporate Fashion - strategie en troeven

Onze strategie

Sinds 1999 is Andres nv actief in het leveren van uniformen voor bedrijven. In 2002 werd Andres Corporate Fashion opgericht als aparte bedrijfsunit. Bij Andres Corporate Fashion kan u terecht voor stijlvolle uniforme corporate wear voor uw personeelsleden. Zo spelen we in op de behoefte van bedrijven om het bedrijfsimago en de bedrijfsidentiteit nog meer te versterken en in de verf te zetten. Door ons vast te houden aan principes van kwaliteit en perfectie kunnen wij een oplossing op maat bieden en het voor u gewenste totaalpakket leveren. Hiervoor reikt Andres Corporate Fashion een uitgebreid gamma van tricot en confectie tot sjaals en handtassen aan.

Onze troeven
  • Persoonlijke aanpak - Overleg met onze verkoopadviseur voor een voorstel op maat van uw bedrijf.
  • Bedrijfspersonalisatie - Verwerk uw corporate kleuren of logo in uw bedrijfskledij voor een merkversterkend effect.
  • Never out of stock - Zowel onze stoffen als onze modellen zijn steeds in stock aanwezig, dus ook voor uw “late” bestellingen kan u steeds rekenen op een snelle levering.
  • Eigen atelier - Ons enthousiast en ervaren team staat steevast ter beschikking voor het nauwgezet uitvoeren van uw speciale verzoeken, retouches en herstellingen.
  • Maatwerk - Een outfit moet als gegoten zitten. Om deze perfecte pasvorm te kunnen garanderen wordt u of uw medewerker nauwkeurig opgemeten. Ook grote maten krijgen een stijlvolle oplossing.
  • Gepersonaliseerde levering - Om u en uw kostbare tijd zo weinig mogelijk te belasten, worden de leveringen netjes per persoon uitgeleverd. U kiest zelf het tijdstip waarop en de plaats waar wij uw kleding leveren.
  • Speciale verzoeken - Bent u allergisch voor bepaalde stoffen of materialen? Wenst u een aangepast zwangerschapsuniform? Of had u liever ieder stuk genaamtekend? Bezorg ons gerust uw verlanglijstje. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg